AUTOBIOGRAFIJA JEDNOG JOGIJA PDF

Autobiografija Jednog Jogija Svami Jogananda. November 22, | Author: Nikolina Nodilo | Category: N/A. Autobiografija jednog jogija by Paramhansa Jogananda at – ISBN – ISBN – Babun – – Softcover. What is the connection between religion and politics? JM: If you go back into the In The Book Your Jordan_Maxwell_On_re.

Author: Zulukus Shaktiran
Country: Philippines
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 6 November 2006
Pages: 136
PDF File Size: 13.26 Mb
ePub File Size: 19.65 Mb
ISBN: 474-5-64160-605-9
Downloads: 49774
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gardakazahn

U zagonetnom osmehu, otkriva se radost sjedinjenosti i Bogom. Oni su narod na obalama reke Inda nazivali Induima ili Hinduima. Drugi propis za tvoju disciplinu odnosi jigija na hranu.

AUTOBIOGRAFIJA JEDNOG JOGIJA – znakovi vremena

To je jedinstven i besmrtan doprinos Indije svetskoj riznici znanja. Oni su samo njegovi instrumenti. Ne mogu da napustim Benares. Taj jogi nije bio velik samo spiritualno, nego i telesno. Premda su gledali pravo u mene, nisu me prepoznali.

Gandhi me je pogledao svojim nezaboravnim krezubim osmehom. Prvi put sam dobio odgovor. Pavle je mislio na sveprisutnost hristove svesti. Trailanga je uvek bio potpuno aktobiografija. Ask and answer questions about books! Gledao me ljutitim pogledom i rekao: Legao sam na postelju, uputio sam molitvu u smeru komaraca da ih autobiogrsfija. Na putu, u mestu gde smo presedali, presreo nas je jedan od mojih ujaka.

  BAREME IRG 2012 ALGERIE PDF

Ljudska priroda lako usvaja takve pouke. Brzo je uvideo da ne skrivamo nikakvo blago. Nemoj zaspati i dopustiti da se svetlo ugasi. Na tenutak sam se zaustavio pored hrama. Dok je jednog dana sedeo na obali reke Kaveri, uronjen u samadhi, odnela ga je iznenadna bujica. How could any one who has an atom of logical thinking believe so much miracles that this so called Yogi autobiografija jednog jogija talked about!!!!!!

Nema smrtnih neprijatelja koji mogu da se savladaju jakom vojskom. Moje telo je izgledalo kao jedna od brojnih senki, premda je bilo nepokretno, dok su ostale klizile tamo-amo.

Autobiografija jednog jogija: Paramahansa Jogananda: : Books

Boginja smrti je simbol dharme, zakona. Moja majka je usput auobiografija da primeti: Iako je iz kaste brahmana, svetica ne priznaje kastinske razlike. Autobiography of a Yogi by Paramhansa Yogananda. Smisao veda je da ostvare svesno sjedinjavanje atmana s Brahmanom. U drevnim indijskim raspravama medicinska nauka deli se na osam grana: Moramo se vratiti prirodi i Bogu prirode. Majka je primala brojne goste, koji su iz svojih udaljenih domova svakodnevno stizati u Kalkutu.

Uzeli smo sobe u dvospratnom konaku, koji je gledao na divna brda. Skrenuo je pogled s puta dovoljno dugo da bi mi upitno namignuo. Istina je da podsvest otkriva mnoge tajne koje mogu da objasne ljudska dela, ali ne i sva njihova dela. Rado bih je sreo.

  LA PROMESA DE LA VIDA PERUANA JORGE BASADRE PDF

Nikada ne bih jotija da moja filozofija nije dorasla gruboj proveri ovog sveta. Idem u Ameriku Amerika! Ja sam ga s osmehom zamolio da nam materijalizuje nekoliko mandarina, za koje nije bila sezona.

Ovde je sve u najboljem redu.

Umi sam predao i drugi trofej. Dva meseca kasnije je umro. Soba je utonula u mrak. To ask other readers questions about Autobiografija jednog jogijaplease sign hogija.

Premda ga je zamolila da mi ih prenese nakon godinu dana, moj brat je to odlagao. To je moja biografija. Uspeo je da se progura do Trailange i ponizno mu je dodirnuo stopala. Molim vas, dajte mi njegovu adresu. Published by Kiev Autobiografija jednog jogija language, latinica, 20 cm, TV serija, Autobiografija jednog jogija se isto kao kad ste gledali seriju.

Nisam odgovorio na njegovo uvredljivo pitanje. Jedan od niza pitanja bio je podeljen u dva dela. Questions About Autobiografija jednog jogija by Paramahansa Yogananda.